Полиетиленово фолио
  • Полиетиленово фолио

Полиетиленово фолио натурален 20 кв.м

3.00 лв.

Количество

Материал: Полиетиленово фолио 20 кв. м.

Вид: натурален вторичен материал

Цвят: прозрачен

Подходящо за ремонтни дейности.